義式蔬菜烘蛋

義式蔬菜烘蛋

4.9 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 4 顆
  • ½ 茶匙
  • 洋蔥 切片
    100 克
  • 20 克
  • 鴻喜菇 去除根部,剝散
    40 克
  • 新鮮香菇 切塊
    60 克
  • 櫛瓜 切圓片
    100 克
  • 油漬番茄乾 切碎
    30 克
  • 新鮮羅勒葉 略切
    5 克
  • 帕瑪森起士 (塊狀) 刨絲
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 22 g
Kalorie 1480 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...