Urządzenia i Akcesoria
義式蔬菜烘蛋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
蛋4 顆
-
鹽½ 茶匙
-
洋蔥 切片100 克
-
油20 克
-
鴻喜菇 去除根部,剝散40 克
-
新鮮香菇 切塊60 克
-
櫛瓜 切圓片100 克
-
油漬番茄乾 切碎30 克
-
新鮮羅勒葉 略切5 克
-
帕瑪森起士 (塊狀) 刨絲20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
關於雞蛋
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan