Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 薑
- 5 克 蒜頭
- 5 克 油
- 15 克 醬油
- 10 克 烏醋
- 20 克 水
- 5 克 糖
- 5 克 米酒
- 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切薄片
- 80 克 油豆腐 ,切4等份
- 10 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 80 克 草蝦仁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1220.5 kJ / 291.9 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 1.9 g