Urządzenia i Akcesoria
茶滷蛋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
7 顆
Składniki
-
蛋 將外殼刷洗乾淨7 顆
-
紅茶葉10 克
-
烏龍茶 (茶葉)10 克
-
八角3 粒
-
老薑 切片10 克
-
醬油350 克
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 大匙
-
甘草3 小片
-
水1400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 顆
Białko
4 g
Kalorie
204 kJ /
48.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃茶.品茶
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan