白菜炒年糕
TM31 TM5 TM6

白菜炒年糕

4.3 (15 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • 3 朵 新鮮香菇, 切絲
  • 30 克 蔥, 切段
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 切末
  • 10 克 蝦米
  • 30 克 紅蘿蔔, 切絲
  • 300 克 大白菜, 切絲
  • ¼ 茶匙 糖
  • 1 大匙 醬油
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 100 克 水
  • 100 克 豬肉絲
  • 430 克 年糕 (寧波年糕薄片)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1435 kJ / 343 kcal
Białko
12.964 g
Węglowodany
57.606 g
Tłuszcz
7.165 g
Błonnik
2.408 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy