Urządzenia i Akcesoria
漁夫海鮮湯
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊50 克
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
西洋芹 取莖,切小段(約1公分)15 克
-
紅蘿蔔 切小丁(約1公分)30 克
-
番茄 去皮、去籽,切丁100 克
-
500 克 水魚高湯500 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
白蝦仁 切小塊5 隻
-
扇貝 去砂腺,切小塊2 塊
-
紅鯛魚片 冷凍,切塊100 克
-
新鮮九層塔 (opcjonalnie) 只取葉子,裝飾用1 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.9 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan