Urządzenia i Akcesoria
燕麥牛奶燉花生
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
牛奶1200 克
-
生花生仁 先浸泡6小時後瀝乾100 克
-
即溶燕麥50 克
-
新鮮白木耳 略撕成小塊60 克
-
冰糖 依照個人喜好添加50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.8 g
Kalorie
1776.4 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan
舒心饗宴
24 Przepisy
Tajwan
Tajwan