Urządzenia i Akcesoria
蒜容鮮蝦蒸粄條
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭35 克
-
醬油膏30 克
-
水1025 克
-
烏醋10 克
-
味醂15 克
-
香油10 克
-
粄條250 克
-
草蝦 開背去腸泥300 克
-
蔥 切花15 克
-
香菜 略切10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 人份
Białko
38.6 g
Kalorie
2803.1 kJ /
670 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
95.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan