蒜容鮮蝦蒸粄條

蒜容鮮蝦蒸粄條

4.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    35 克
  • 醬油膏
    30 克
  • 1025 克
  • 烏醋
    10 克
  • 味醂
    15 克
  • 香油
    10 克
  • 粄條
    250 克
  • 草蝦 開背去腸泥
    300 克
  • 切花
    15 克
  • 香菜 略切
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 人份

Białko 38.6 g
Kalorie 2803.1 kJ / 670 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 6.3 g
Węglowodany 95.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...