Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 300 - 400 g Zucchini mit Schale
- 50 g Weißwein
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Curry
- ¼ TL Kreuzkümmelsamen
- 40 g Sahne
- 40 g Quark
- Olivenöl zum Beträufeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 132 kJ / 32 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Tomato Tonnato
15 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Champignonköpfe à la Provence
1h
Nord-Süd-Cocktail
15 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h