奶油蘋果燉豬

奶油蘋果燉豬

5.0 5 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 豬里肌肉 切片(厚約1公分)
    400 克
  • 鮮奶油
    80 克
  • 乾燥百里香
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 紅蔥頭
    1 粒
  • 奶油
    20 克
  • 青蘋果 去籽,切片(約0.5公分)
    200 克
  • 不甜蘋果酒
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.8 g
Kalorie 1466.8 kJ / 351.6 kcal
Tłuszcz 26.5 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...