橙汁燒雞

橙汁燒雞

3.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 去皮雞胸肉 切塊(約3公分)
    400 克
  • 香吉士 取果肉和皮屑
    1 顆
  • ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    2 茶匙
  • 太白粉
    2 ½ 茶匙
  • 柳橙汁
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 45.2 g
Kalorie 1178 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...