Urządzenia i Akcesoria
橙汁燒雞
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
去皮雞胸肉 切塊(約3公分)400 克
-
香吉士 取果肉和皮屑1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
太白粉2 ½ 茶匙
-
柳橙汁150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
45.2 g
Kalorie
1178 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan