Urządzenia i Akcesoria
香菇滷肉燥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
豬油10 克
-
紅蔥頭 切對半50 克
-
洋蔥 切丁(約1公分)50 克
-
蒜頭 略拍扁10 克
-
乾香菇 泡軟,切丁(約1公分)15 克
-
豬絞肉500 克
-
米酒50 克
-
醬油60 克
-
醬油膏15 克
-
冰糖20 克
-
水200 克
-
五香粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
3910.9 mg
Białko
105.5 g
Kalorie
6199.6 kJ /
1483.2 kcal
Tłuszcz
83.6 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
30.9 g
Węglowodany
58.8 g