奶油咖哩燉雞

奶油咖哩燉雞

2.8 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 去骨雞腿肉 切塊(約3公分)
    450 克
  • 原味優格 多備一些裝飾用
    150 克
  • 咖哩粉
    50 克
  • 15 克
  • 1 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 奶油
    30 克
  • 罐頭番茄 切小塊
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 26.7 g
Kalorie 2202 kJ / 526 kcal
Tłuszcz 29.6 g
Błonnik 8.5 g
Węglowodany 40.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...