Urządzenia i Akcesoria
香辣肉燥
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊150 克
-
沙拉油10 克
-
300 克 牛絞肉豬絞肉300 克
-
鹽1 茶匙
-
番茄醬4 大匙
-
塔巴斯科辣椒水(tabasco)1 茶匙
-
李型番茄 切對半15 - 20 粒
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.7 g
Kalorie
1115 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan