蔥爆筍絲豬肉

蔥爆筍絲豬肉

3.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 豬里肌肉 切絲
    300 克
  • 醬油
    25 克
  • 米酒
    1 ½ 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 1 大匙
  • 香油
    1 大匙
  • 黑胡椒粉
    2 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 切段
    50 克
  • 熟竹筍 切絲
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18.8 g
Kalorie 1013 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...