紅酒燉牛肉(美味關係)

紅酒燉牛肉(美味關係)

4.7 9 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 人份

Składniki

  • 橄欖油
    60 克
  • 牛肉塊, 去腱 切塊(約4-5公分)
    1000 克
  • 煙燻培根 切條(寬約0.5公分)
    150 克
  • 洋蔥 切塊
    250 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    150 克
  • 蘑菇
    200 克
  • 珍珠洋蔥
    200 克
  • 紅葡萄酒
    250 克
  • 牛肉高湯
    250 克
  • 濃縮蕃茄泥
    1 大匙
  • 新鮮百里香 只取葉子
    2 枝
    1 茶匙 乾燥百里香
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 42 g
Kalorie 1626 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...