Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2350 克 水
- 1 大匙 鹽
- 300 - 350 克 雞胸肉 (約二片)
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 760.3 kJ / 181.7 kcal
- Białko
- 39.2 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 269.2 mg