Urządzenia i Akcesoria
法式白醬蘑菇雞
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
牛奶500 克
-
蒜頭10 克
-
奶油20 克
-
洋蔥 切絲200 克
-
蘑菇150 克
-
雞胸肉 切塊(約3公分)400 克
-
鹽1 茶匙
-
麵粉1 大匙
-
新鮮巴西利葉 取葉子、切碎1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
29 g
Kalorie
1696 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan