紹興醉雞

紹興醉雞

2.6 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份

Składniki

  • (含料理和蒸煮用水)
    1500 克
  • 冰塊
    100 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 沖洗乾淨
    2 隻
  • 紹興酒
    250 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 紅棗 沖洗乾淨
    10 粒
  • 當歸 沖洗乾淨
    1 - 2 片
  • 枸杞 以冷水淨泡10分鐘
    2 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.4 g
Kalorie 672 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...