沙姜鸡

沙姜鸡

3.5 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 人份

Składniki

制作整鸡
  • 约1000克,切块,去头脚去爪
    1 只
  • 1 茶匙
  • 切片
    15 克
  • 切段
    20 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 30 克
沙姜料
  • 沙姜
    50 克
  • 蒜头
    15 克
  • 15 克
  • 葱油 美善品自制
    100 克
  • 酱油
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 49.2 g
Kalorie 2777 kJ / 663 kcal
Tłuszcz 48.5 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...