Urządzenia i Akcesoria
沙姜鸡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 人份
Składniki
制作整鸡
-
鸡 约1000克,切块,去头脚去爪1 只
-
盐1 茶匙
-
姜 切片15 克
-
葱 切段20 克
-
料酒1 茶匙
-
水30 克
沙姜料
-
沙姜50 克
-
蒜头15 克
-
姜15 克
-
葱油 美善品自制100 克
-
酱油2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
49.2 g
Kalorie
2777 kJ /
663 kcal
Tłuszcz
48.5 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny