Açorda de tomate e ovas com peixe assado

Açorda de tomate e ovas com peixe assado

4.2 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 doses

Składniki

  • robalo médio amanhado (1000 g aprox.)
    1
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • coentros
    30 g
  • sobras de pão de Mafra
    500 g
  • cebola
    400 g
  • dentes de alho
    6
  • azeite
    100 g
  • água
    350 g
  • vinho branco
    100 g
  • tomate cortado em quartos
    600 g
  • caldo de peixe
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de peixe
  • ovo
    1
  • ovas
    400 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 905.7 kcal / 3789.6 kJ
Białko 96.1 g
Tłuszcz 32.2 g
Węglowodany 53.4 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 790.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...