Fondue moitié-moitié

Fondue moitié-moitié

4.6 115 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen
    2
  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Freiburger Vacherin in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    2 EL
  • Weisswein, trocken
    200 g
  • Kirsch nach Belieben
    15 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • Paprika edelsüss gemahlen
    1 Prise
  • Weissbrot in Würfeln (3 cm)
    700 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 71 g
Kalorie 5393 kJ / 1291 kcal
Tłuszcz 65 g
Węglowodany 91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...