Focaccia mit Cherrytomaten

Focaccia mit Cherrytomaten

4.7 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Stück

Składniki

Teig
  • Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Wasser
    260 g
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Malzpulver
  • frische Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Weizenmehl
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
Belag und Fertigstellung
  • Weizenmehl zum Bearbeiten
  • Cherrytomaten halbiert
    200 g
    200 g Oliven, alle Sorten, entkernt
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Wasser
    20 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 388 kcal / 1625 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 458 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...