Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
lub 1 TL Malzpulver -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bearbeiten
-
200
g Cherrytomaten, halbiert
lub 200 g Oliven, alle Sorten, entkernt - 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 458 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto Cinque P
30min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10min
Mini-Focaccia Fantasia
2 godz. 5 min
Risotto milanese
30min
Focaccia mit Tomaten
40min
Mango-Joghurt-Glace
12 Std.
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Getränkter Orangencake
1h 30min
Kartoffelstock nature
55min
Fruchtglace
5 Min
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min
Berner Zopf
1h 45min