Wersje kompatybilne
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
-
500
g de apio nabo en trozos
lub 500 g de nabos en trozos - 1 manzana Golden en trozos y sin pepitas (100-150 g)
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 12 - 18 mejillones en escabeche
- 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 423 kJ / 101 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacín y aguacate
30 Min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Crema de apio
40 Min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min
Crema de hinojo
30 Min
Sopa fría de pepino y remolacha
10 Min
Crema de chirivía y manzana
30 Min
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1 Std. 15 Min
Sopa de manzana y apio
45 Min
Vichyssoise de apio
40 Min
Sopa de coliflor al curry
40 Min