Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de harina de trigo
- 400 g de pechuga de pavo, sin piel, en trozos (4-5 cm)
- 40 g de poro, en rebanadas (5 mm)
- 80 g de zanahoria, en rebanadas (5 mm)
- 40 g de ejotes
- 4 cdas de salsa de soya
- 1200 g de agua
-
200
g de arroz de grano largo
lub 200 g de arroz jazmín
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1894.5 kJ / 452.8 kcal
- Białko
- 27.9 g
- Węglowodany
- 49.2 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 969 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas
1 Std. 30 Min
Caldo de pollo con arroz
35 Min
Lentejas estofadas
9h
Arroz primavera
40 Min
Espagueti a la boloñesa
50 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Frijoles negros
14h
Tiras de pechuga de pavo doradas TM6
15min
Frijoles de la olla
2h
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15min
Enchiladas de carne
30 Min
Salmón y verduras al vapor con arroz amarillo y pasas
40 Min