Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 6 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 6 yemas de huevo
- 200 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de mantequilla fundida (y un poco más para engrasar el molde)
Almíbar
- 200 g de azúcar
- 200 g de agua
- 100 g de ron
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1664 kJ / 398 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 16.92 g
- Błonnik
- 0.75 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de piña y crema
2 godz. 45 min
Pudin diplomático
1h 40 min
Tarta Dobos
2h 40min
Tarta de melocotón
1 godz. 15 min
Flan de París con merengue
10 Std.
Charlota de albaricoques con crema de limón
13 Std.
Cake especiado de Navidad
3 Std. 50 Min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Bizcochos borrachos
1hod. 5min
Tarta de manzana y flan
3 Std. 20 Min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1 godz. 30 min
Tarta a las tres leches
12u. 45min