Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 6 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 6 yemas de huevo
- 200 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de mantequilla fundida (y un poco más para engrasar el molde)
Almíbar
- 200 g de azúcar
- 200 g de agua
- 100 g de ron
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1664 kJ / 398 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 16.92 g
- Błonnik
- 0.75 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre cuatro capas
4h 10min
Flan de París con merengue
10h
Pasteles de chocolate y vainilla
11 godz.
Pasteles de nubes con coco y pistachos
5h 20 min.
Pudin diplomático
1 Std. 40 Min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1h 30min
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Bavaroise de naranja
5h 15 min
Tarta de nuez
1h 15min
Bizcochos borrachos
1h 5min
Tarta a las tres leches
12h 45min
Flan de nata y vainilla
5 Std. 50 Min