
Urządzenia i Akcesoria
Semifrío de plátano con salsa de toffee
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 raciones
Składniki
Crocanti de almendra
-
100 g de azúcar
-
1 cucharadita de agua
-
50 g de almendras crudas sin piel
Semifrío de plátano
-
150 g de plátano maduro
-
30 g de azúcar
-
300 g de nata (muy fría)
Salsa toffee
-
60 g de mantequilla
-
100 g de azúcar moreno
-
100 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
260 kcal /
1085 kJ
Białko
1.69 g
Tłuszcz
17.79 g
Węglowodany
23.17 g
Błonnik
0.72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

De tapas
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania