
Urządzenia i Akcesoria
Tarta helada de chocolate y café con higos
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
10 raciones
Składniki
-
170 g de agua
-
170 g de higos secos
-
2 cucharadas de café soluble
-
600 g de nata (35% de grasa)
-
40 g de licor de café
-
300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
50 g de mantequilla
-
virutas de chocolate (opcjonalnie) para decorar
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
471 kcal /
1970 kJ
Białko
4.14 g
Tłuszcz
36.57 g
Węglowodany
30.34 g
Błonnik
5.89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania