
Urządzenia i Akcesoria
Tarta helada de chocolate y café con higos
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
10 raciones
Składniki
-
de agua170 g
-
de higos secos170 g
-
de café soluble2 cucharadas
-
de nata (35% de grasa)600 g
-
de licor de café40 g
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos300 g
-
de mantequilla50 g
-
virutas de chocolate (opcjonalnie) para decorar
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
471 kcal /
1970 kJ
Białko
4.14 g
Tłuszcz
36.57 g
Węglowodany
30.34 g
Błonnik
5.89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania