Tarta helada de chocolate y café con higos

Tarta helada de chocolate y café con higos

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
10 raciones

Składniki

  • de agua
    170 g
  • de higos secos
    170 g
  • de café soluble
    2 cucharadas
  • de nata (35% de grasa)
    600 g
  • de licor de café
    40 g
    40 g de crema de whisky
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    300 g
  • de mantequilla
    50 g
  • virutas de chocolate (opcjonalnie) para decorar

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 471 kcal / 1970 kJ
Białko 4.14 g
Tłuszcz 36.57 g
Węglowodany 30.34 g
Błonnik 5.89 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...