
Urządzenia i Akcesoria
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
8 raciones
Składniki
-
hojas de gelatina3
-
de café solo fuerte100 g
-
de nata (35% de grasa)300 g
-
yemas de huevo4
-
de azúcar70 g
-
de chocolate negro (70% de cacao)40 g
-
galletas sándwich de chocolate Oreo®12
-
de helado de vainilla (8 bolas)300 - 400 g
-
de cacao puro en polvo1 - 2 cucharaditas
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
359 kcal /
1502 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania