Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de avellanas crudas sin piel
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido (para pintar)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de manteca y coco
1 Std. 10 Min
Pastas de té rizadas
40min
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45min
Tarta de Santiago
1 Std. 10 Min
Pastas de té rellenas de mermelada
50min
Caramelos de casadielles
25min
Medias lunas de vainilla y avellanas
2h 15 min.
Galletas de turrón
2h 15 min.
Bundt cake de especias
2h
Cookies de dátiles, café y nueces
50min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40min
Galletas danesas
35min