Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de harina de arroz integral
- 110 g de maicena
- ½ cucharadita de levadura química en polvo (sin gluten)
-
220
g de agua mineral con gas
lub 220 g de agua - 30 g de vino blanco
- 100 g de margarina vegetal (sin lactosa)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 4 huevos
- 300 - 400 g de aceite de girasol (para freír)
- 50 g de azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Białko
- 0.81 g
- Węglowodany
- 2.96 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Scones sin gluten
30 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Masa sablé sin gluten
1 Std.
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Crêpes sin gluten
45min