Urządzenia i Akcesoria
Kresse-Kartoffelpüree
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken1000 g
-
Wasser300 g
-
Salz1 ½ TL
-
Butter20 g
-
Muskat2 Prisen
-
Milch 1,5 % Fett160 g
-
Kresse-Beet Wurzeln abgeschnitten½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
659 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gemüse-Eintopf
50 min
Tomaten-Nudel-Suppe (XXL)
35 min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1 godz. 10 min
Spargeleintopf
45 min
Kartoffel-Gemüse-Püree
35 min
Minestrone
40 min
Milchreis mit Brombeer-Schokoladensauce
1 godz.
Gemüse-Nudel-Suppe mit Pistou
1 godz. 25 min
Nudeln mit Bauernsauce
40 min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Gratiniertes Karfiolpüree
1 godz. 5 min
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35 min