Kresse-Kartoffelpüree
TM6 TM5 TM31

Kresse-Kartoffelpüree

4.6 (146 ocen)

Składniki

  • 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
  • 300 g Wasser
  • 1 ½ TL Salz
  • 20 g Butter
  • 2 Prisen Muskat
  • 160 g Milch, 1,5 % Fett
  • ½ Kresse-Beet, Wurzeln abgeschnitten

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
659 kJ / 157 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy