Urządzenia i Akcesoria
Reis-Thunfisch-Salat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1200 g
-
Salz2 TL
-
Langkornreis120 g
-
neutrales Öl1 TL
-
Thunfisch, in Lake (200 g)1 Dose
-
Perlzwiebeln aus dem Glas100 g
-
rote Paprika in Stücken1
-
Mayonnaise leicht, 4,8 % Fett150 g
-
Kapern mit Flüssigkeit (35 g)1 Glas
-
Zitronenschale gerieben1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1090 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1 godz.
Salat mit Putenbrust
10 min
Pikanter Käsekuchen
4 godz. 20 min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 min
Krabben-Quark-Tatar
10 min
Joghurt "Balance"
3 godz.
Gurkensauce
10 min
Nudel-Thunfisch-Salat
55 min
Bunter Salat
25 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Bloody Mary Suppe
25 min
Eier-Canapés
5 min