Putenbrust mit Gurkenreis

Putenbrust mit Gurkenreis

3.9 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Dill ohne Stiele
    1 Bund
  • Wasser
    1200 g
  • Salz und etwas mehr nach Geschmack
    1 TL
  • Langkornreis
    200 g
  • Salatgurken
    800 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Crème légère 15 % Fett
    50 g
  • geräucherte Putenbrust in Scheiben
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 20 g
Kalorie 1240 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...