Urządzenia i Akcesoria
Fenchelsalat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Fenchel klein (800 g)4
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ - 2 TL
-
Knoblauchzehe1
-
Schalotten4
-
Balsamico, hell45 g
-
Sahne100 g
-
weißer Pfeffer, gemahlen3 Prisen
-
Honig flüssig3 - 4 TL
-
Datteln entkernt12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mangold in Cidre mit Pute
1 godz.
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 min
Spinat-Radieschen-Salat
15 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 godz. 30 min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 min
Endiviensalat-Suppe
35 min
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35 min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 godz.
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Porree-Kartoffel-Auflauf
1 godz. 30 min