Urządzenia i Akcesoria
Fenchelsalat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Fenchel klein (800 g)4
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ - 2 TL
-
Knoblauchzehe1
-
Schalotten4
-
Balsamico, hell45 g
-
Sahne100 g
-
weißer Pfeffer, gemahlen3 Prisen
-
Honig flüssig3 - 4 TL
-
Datteln entkernt12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Radieschenblättersuppe
40 min
Reis-Thunfisch-Salat
1 godz.
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 godz. 30 min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 min
Gemüse-Taboulé
1 godz. 45 min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 godz.
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15 min