Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g d'ail
- 50 g de coriandre fraîche
- 50 g d'huile d'olive, un peu pour huiler et 1 filet pour le bouillon
- 6 œufs
- 1500 g d'eau
- 500 g de morue dessalée, sans peau, désarêtée et coupée en morceaux
- 100 g de poivron vert, coupé en lanières
- 300 g de pain, coupé en fines lanières
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1719.2 kJ / 409.8 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Soupe de haricots blancs
20 min
La sagamité
50min
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3h 45 min
Crème à la horchata
50min
Maquereaux au vin blanc
3j 30 menit
Soupe de poisson au curry
45min
Soupe rustique
12hod.
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
Soupe au lait
20 min
Soupe de poisson
20 min
Soupe corse
13h 15 min
Brandade de morue et persillade
50min