Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g d'ail
- 50 g de coriandre fraîche
- 50 g d'huile d'olive, un peu pour huiler et 1 filet pour le bouillon
- 6 œufs
- 1500 g d'eau
- 500 g de morue dessalée, sans peau, désarêtée et coupée en morceaux
- 100 g de poivron vert, coupé en lanières
- 300 g de pain, coupé en fines lanières
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1719.2 kJ / 409.8 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25min
Kakosupa, soupe islandaise de langoustine
50min
Soupe de poisson
20 min
Soupe de poisson
40 min
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3 godz. 45 min
Pizza aux fruits de mer
2h
Vermicelles chinois aux crevettes, sauce à l'ail
1 Std. 20 Min
Dorade en croûte de sel
35min
Bouillon de crevettes aux algues
45 min
Bouillon d'oignon
55min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Bisque de crevettes
30 min