Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat

Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat

4.2 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Schwarzer Trüffel aus dem Glas abgetropft, Sud aufgefangen
    25 g
  • Pecorino in Stücken
    60 g
  • Maispoulardenbrüste ohne Haut, mit Knochen
    4
  • Serrano-Schinken
    4 Scheiben
  • Schalotten
    80 g
  • Babyspinat, frisch
    150 g
  • Öl
    10 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Sahne
    300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Muskat
    3 Prisen
  • Mehl
    10 g
  • Frischkäse
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 675 kcal / 2822 kJ
Białko 58 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...