Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 300 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 400 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 5 hojas de albahaca fresca
- 800 g de repollo (sin tronco) cortado en juliana
- 200 g de mozzarella fresca cortada en trozos (opcjonalnie)
- 200 g de nata líquida
- 150 g de queso rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2359 kJ / 564 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Repollo salteado
25 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Crumble de brócoli, pollo y almendras
35min
Sopa de repollo, queso y beicon
45 min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1u. 10min
Tortilla de coliflor
40 min
Acelgas en adobillo
40 min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1 godz.
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1 godz. 30 min