Brochetas de carne picada y aliño de tomate

Brochetas de carne picada y aliño de tomate

4.6 42 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 unidades

Składniki

Brochetas
  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de pan blanco duro
  • 30 g de tomates secos
  • 600 g de carne picada mixta
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 chorrito de aceite de oliva
Aliño de tomate
  • 10 g de hierbas frescas variadas hojas y parte del tallo (perejil, cebollino, menta, etc.)
  • 250 g de tomate maduro en cuartos
  • 10 g de vinagre balsámico
  • ½ cucharadita de sal
  • 30 g de aceite de oliva

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 412 kcal / 1720 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 36.8 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...