Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 170 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 130 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 130 g de nata (35% de grasa) fría
Relleno
- 100 g de azúcar
- ½ sobre de gelatina neutra en polvo
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Montaje
- frambuesas frescas (para decorar)
- 1 cucharada de azúcar glas
- hojas de menta fresca (para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Białko
- 5.56 g
- Węglowodany
- 46.89 g
- Tłuszcz
- 54.26 g
- Błonnik
- 1.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Cheesecake de chocolate con merengue
3 Std. 35 Min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 godz.
Buñuelos rellenos de chocolate
5 Std.
Tejas de cacao con almendras
8 godz. 45 min
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Tronco de Navidad con praliné
2óra 20p
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Bizcocho plancha de chocolate
30 Min
Tarta mousse de limón
4sa 30 dk
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Nata montada
10 min