Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 170 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 130 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 130 g de nata (35% de grasa) fría
Relleno
- 100 g de azúcar
- ½ sobre de gelatina neutra en polvo
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Montaje
- frambuesas frescas (para decorar)
- 1 cucharada de azúcar glas
- hojas de menta fresca (para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Białko
- 5.56 g
- Węglowodany
- 46.89 g
- Tłuszcz
- 54.26 g
- Błonnik
- 1.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta San Marcos
4h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Tarta Sacher
3 Std.
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Tarta de trufa y nata
10 godz. 15 min
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 godz. 30 min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Brazo de gitano
3 Std.