Lombarda salteada con ajo y jamón

Lombarda salteada con ajo y jamón

4.8 326 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 600 g de lombarda (en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de jamón serrano en dados
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco pimienta molida
  • 1 cucharada de vinagre

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 244.5 kcal / 1022.5 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...