Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de aceite de oliva
-
1
cucharada de pulpa de pimiento choricero
lub 1 cucharada de pimentón dulce - 400 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de lomos de bacalao desalado
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas (2 botes)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2113 kJ / 506 kcal
- Białko
- 32.24 g
- Węglowodany
- 34.41 g
- Tłuszcz
- 26.55 g
- Błonnik
- 9.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Potaje de vigilia
30 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Alubias con gambas
20 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Guiso marinero
1h 20min