
Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z rozmarynem i tymiankiem
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcji
Składniki
-
kaszy kukurydzianej, drobnej100 g
-
mąki tortowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu100 g
-
mleka100 g
-
oleju słonecznikowego50 g
-
soli1 - 1 ½ łyżeczki
-
pieprzu cayenne, mielonego½ łyżeczki
-
papryki ostrej, mielonej1 łyżeczka
-
rozmarynu, suszonego1 łyżeczka
-
tymianku, suszonego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
214 kcal /
894 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bułeczki jeżyki
2 Std. 30 Min
Grissini - paluchy chlebowe
3 Std.
Domowe lizaki
40 Min
Ciasteczka czekoladowe "ciągutki"
55 Min
Żelki domowe
3 Std. 10 Min
Pikantne nachos
1 Std.
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1 Std. 30 Min
Batoniki do kieszonki
3 Std. 15 Min
Bentō śniadaniowe
40 Min
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30 Min
Bananowe kulki mocy
20 Min
Klasyczne lody śmietankowe w polewie czekoladowej
5 Std. 25 Min