Urządzenia i Akcesoria
Marinierte Schwammerl in Öl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
1 Glas
Składniki
-
gemischte frische Schwammerl (siehe Tipp)300 - 350 g
-
Salbeiblätter, frisch9 - 12
-
Wacholderbeeren3
-
Knoblauch, granuliert1 - 2 TL
-
Senfkörner, gelb1 EL
-
Kubebenpfeffer, ganz1 TL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Bohnenkraut, getrocknet1 TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Rosmarin, getrocknet1 TL
-
Paprikapulver, edelsüß2 TL
-
Salz, unjodiert1 EL
-
Apfelessig (mind. 5 % Säure)200 g
-
natives Olivenöl extra100 - 150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
15 g
Kalorie
4678 kJ /
1115 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Tatare
15 min
Kräuterbutter
10 min
Bärlauchpesto
20 min
Alpendressing mit RUPP Feinster Streich Bergkäse
5 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Himbeer-Heidelbeer-Shrub
1 godz.
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Kräutersemmelbrösel
5 min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1 godz.
Fermentierte Salsa
168 godz. 20 min
Rote-Rüben-Relish
1 godz. 15 min