Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout

Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 Portionen

Składniki

  • weiße Schokolade in Stücken, kalt
    200 g
  • Erdbeeren halbiert (große Erdbeeren geviertelt) und 6 zur Dekoration
    350 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 - 2 Spritzer
  • Vanillezucker nach Geschmack
    2 - 3 TL
  • Zucker
    40 g
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt nach Geschmack
    1 ½ - 2 TL
  • Eier
    3

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 285 kcal / 1194 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...