
Urządzenia i Akcesoria
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 Portionen
Składniki
-
weiße Schokolade in Stücken, kalt200 g
-
Erdbeeren halbiert (große Erdbeeren geviertelt) und 6 zur Dekoration350 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 - 2 Spritzer
-
Vanillezucker nach Geschmack2 - 3 TL
-
Zucker40 g
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt nach Geschmack1 ½ - 2 TL
-
Eier3
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
285 kcal /
1194 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Feine Prise
13 Przepisów
Austria
Austria