Urządzenia i Akcesoria
Cumberland-Senf-Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
7 Schraubgläser
Składniki
-
Senfkörner, gelb100 g
-
rote Ribiseln abgerebelt950 g
-
Schalotten halbiert120 g
-
frischer Ingwer geschält, in Scheiben (2-3 mm)50 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Bio-Orangen2
-
Bio-Zitronen1 - 2
-
Portwein, rot150 g
-
Cayennepfeffer¼ - ½ TL
-
Zucker350 g
-
Salz, unjodiert1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
6 g
Kalorie
1748 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grobe Streichwurst
13 godz.
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Velouté von Topinambur
30 min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Marillenröster
30 min
Süßer Marillensenf
55 min
Sauce Tatare
15 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 godz. 10 min
Rotkraut
1 godz.