Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- ⅓ gousse de vanille
- 400 g de lait entier frais
- 200 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 464 kJ / 110 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Flan à la pistache
30 Min
Sauce automnale
10 Min
Glace banoffee
10 Min
Focaccia au romarin
2h 20min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 menit
Paille à la confiture
1 godz. 30 min
Petites mousses Passion
3h 20min
Sirop au thé glacé
30 Min
Moutarde de Bénichon
40 dk
Pesto persan
10 Min
Focaccia au thym
3h
Focaccia au romarin
2sa 30 dk