Petits pains au lait hérissons

Petits pains au lait hérissons

4.4 229 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
24 pièces

Składniki

  • 300 g de lait
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 70 g de sucre en poudre
  • 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de beurre doux
  • 90 g de pépites de chocolat
  • 1 œuf battu avec 1 pincée de sel

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 128 kcal / 544 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 20.6 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...