Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
60
g de miel
lub 60 g de sirop d'érable - 80 g de sucre en poudre
- 130 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
- 16 carrés de chocolat au lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1350 kJ / 320.8 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Muffins chocolat blanc, cœur de rhubarbe
50min
Cupcake cappuccino
50min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min
Gâteau au chocolat léger
3h 15min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Muffins au chocolat et aux noix de pécan
40min
Gâteau tout chocolat
3 Std. 10 Min
Brownie chocolat-banane
50min
Gâteau au chocolat et fromage blanc
40min
Gâteau au chocolat sans œuf
35min
Gâteau au chocolat express
20 Min