Urządzenia i Akcesoria
火腿冬瓜汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
火腿 选金华火腿,切薄片50 克
-
姜 切薄片10 克
-
水500 克
-
冬瓜 去皮去瓤,切片,约8毫米厚400 克
-
葱 切末1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
138.4 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
324.3 kJ /
77.5 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny