Urządzenia i Akcesoria
鱼丸汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
白鱼排 选择刺少的鱼肉,切小块400 克
-
水 含鱼丸中的水和煮鱼丸汤的水900 克
-
蛋清2 颗
-
淀粉6 汤匙
-
料酒15 克
-
盐1 茶匙
-
葱 切葱花10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.5 g
Kalorie
977 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny