鱼丸汤

鱼丸汤

2.7 36 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 白鱼排 选择刺少的鱼肉,切小块
    400 克
  • 含鱼丸中的水和煮鱼丸汤的水
    900 克
  • 蛋清
    2 颗
  • 淀粉
    6 汤匙
  • 料酒
    15 克
  • 1 茶匙
  • 切葱花
    10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24.5 g
Kalorie 977 kJ / 233 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...